A Smaragd Harmóniaműhelyt 2017. novemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a hozzánk látogató kiszakadhat kicsit a hétköznapok forgatagából, ahol nem kell teljesítenie, megfelelnie, hanem feltöltődhet, ellazulhat és egyben felfrissülhet.

Többféle jógaórával várjuk azokat, akik szeretnének tenni valamit testi és lelki harmóniájukért. Gondoltunk a gyerekekre is, nekik is hatalmas segítséget nyújthatnak a játékos foglalkozások, hiszen korunk  stresszes, mozgáshiányos életmódja nem csak a felnőtteket érinti…

Alkalmanként más foglalkozásoknak, workshopoknak is helyet adunk, hiszen a harmónia megközelítése számtalan úton történhet.

Várunk mindenkit, aki kellemes, letisztult környezetben szeretne felfrissülni testben és lélekben egyaránt.

Oktatóink:

Kecskés Zsuzsanna

Simity Éva

Fotók a Smaragd Harmóniaműhelyből:

Rólunk mondták gyakorlóink:

Előfordul, hogy tele vagyok feszültséggel, amikor megérkezem, de az óra végére úgy érzem mintha kicseréltek volna, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok ismét!” 

T. Erika 

Tovább olvasom Erika véleményét…

A jóga előtt triatlonoztam. De nehezen tudtam rávenni magam a rendszeres edzésre és ez folyamatos feszültséget okozott bennem. Azt tűztem ki célul, hogy olyan mozgást akarok keresni, amit szívesen csinálok.

K. Péter 

Tovább olvasom Péter véleményét…

A jógaórák eszméltettek rá, hogy én is vagyok, hogy igenis lehetséges és megvalósítható az “én-idő”. Imádom az érzést, amit óra után hazafelé  menet a könnyűvé vált lépteim okoznak. Nem csak a lépteim könnyűek –   úgy érzem mintha az élet is könnyebbé, szerethetőbbé vált volna.

Gyöngyi 

Tovább olvasom Gyöngyi véleményét…

Nekem a jógagyakorlás nagyon sokat segít abban, hogy könnyebben eltudjam viselni a mindennapok nehézségeit. 

Tündi

Tovább olvasom Tündi véleményét…