A Smaragd Harmóniaműhelyt 2017. novemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a hozzánk látogató kiszakadhat kicsit a hétköznapok forgatagából, ahol nem kell teljesítenie, megfelelnie, hanem feltöltődhet, ellazulhat és egyben felfrissülhet.

Többféle jógaórával várjuk azokat, akik szeretnének tenni valamit testi és lelki harmóniájukért. Gondoltunk a gyerekekre is, nekik is hatalmas segítséget nyújthatnak a játékos foglalkozások, hiszen korunk  stresszes, mozgáshiányos életmódja nem csak a felnőtteket érinti…

Alkalmanként más foglalkozásoknak, workshopoknak is helyet adunk, hiszen a harmónia megközelítése számtalan úton történhet.

Várunk mindenkit, aki kellemes, letisztult környezetben szeretne felfrissülni testben és lélekben egyaránt.

Oktatóink:

Kecskés Zsuzsanna

Simity Éva profil

Simity Éva

Fotók a Smaragd Harmóniaműhelyből:

Rólunk mondták gyakorlóink:

Előfordul, hogy tele vagyok feszültséggel, amikor megérkezem az órára,
de 
a jógázás végére
úgy érzem, mintha kicseréltek volna,
nyugodt
és kiegyensúlyoz-ott vagyok ismét!

T. Erika

Tovább olvasom Erika véleményét… 

A jóga előtt triatlonoztam, de nehezen tudtam rávenni magam a rendszeres edzésre és ez folyamatos feszültséget okozott bennem. Azt tűztem ki célul, hogy olyan mozgást keresek, amit szívesen csinálok. Most várom azokat a napokat amikor van jóga, nem kell külön motiválnom magam a mozgáshoz.

K. Péter 

Tovább olvasom Péter véleményét…

A jógaórák ébresztettek rá, hogy én is vagyok, hogy igenis lehetséges és megvalósítható az “én-idő”. Imádom az érzést, amit óra után hazafelé  menet a könnyűvé vált lépteim okoznak. Nem csak a lépteim könnyűek –   ilyenkor úgy érzem mintha az élet is könnyebbé, szerethetőbbé vált volna.

Á. Gyöngyi 

Tovább olvasom Gyöngyi véleményét…

“Sportos alkat soha nem voltam, de ez a jógastúdió nagyon jó választásnak bizonyult. A jóga alapjaitól kezdtük, nem okozott gondot bekapcsolódni. Amióta jógázom sokkal jobb a közérzetem, rugalmasabb és teherbíróbb vagyok 

V. Eszter

Tovább olvasom Eszter véleményét…