A Smaragd Harmóniaműhelyt 2017. novemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy olyan helyet, ahol a hozzánk látogató kiszakadhat kicsit a hétköznapok forgatagából, ahol nem kell teljesítenie, megfelelnie, hanem feltöltődhet, ellazulhat és egyben felfrissülhet. 2022 szeptemberétől Felsővároson várunk mindenkit, aki kellemes, letisztult környezetben szeretne felfrissülni testben és lélekben egyaránt.
Pontosabb információkért keress minket e-mailen: 
smaragdharmoniamuhely[kukac]gmail.com

Oktatóink:

Kecskés Zsuzsanna

Simity Éva profil

Simity Éva

Fotók a Smaragd Harmóniaműhelyből:

Rólunk mondták gyakorlóink:

Előfordul, hogy tele vagyok feszültséggel, amikor megérkezem az órára,
de 
a jógázás végére
úgy érzem, mintha kicseréltek volna,
nyugodt
és kiegyensúlyoz-ott vagyok ismét!

T. Erika

Tovább olvasom Erika véleményét… 

A jóga előtt triatlonoztam, de nehezen tudtam rávenni magam a rendszeres edzésre és ez folyamatos feszültséget okozott bennem. Azt tűztem ki célul, hogy olyan mozgást keresek, amit szívesen csinálok. Most várom azokat a napokat amikor van jóga, nem kell külön motiválnom magam a mozgáshoz.

K. Péter 

Tovább olvasom Péter véleményét…

A jógaórák ébresztettek rá, hogy én is vagyok, hogy igenis lehetséges és megvalósítható az “én-idő”. Imádom az érzést, amit óra után hazafelé  menet a könnyűvé vált lépteim okoznak. Nem csak a lépteim könnyűek –   ilyenkor úgy érzem mintha az élet is könnyebbé, szerethetőbbé vált volna.

Á. Gyöngyi 

Tovább olvasom Gyöngyi véleményét…

“Sportos alkat soha nem voltam, de ez a jógastúdió nagyon jó választásnak bizonyult. A jóga alapjaitól kezdtük, nem okozott gondot bekapcsolódni. Amióta jógázom sokkal jobb a közérzetem, rugalmasabb és teherbíróbb vagyok 

V. Eszter

Tovább olvasom Eszter véleményét…