Online Jógaórák

A jelenlegi helyzet miatt online óratartásra váltunk át.
Bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatérhetünk majd a személyes gyakorláshoz, de addig is ilyen módon szeretnék segíteni benneteket, hogy ez az időszak testi-lelki szempontból minél kevésbé legyen megterhelő.

Technikai információk

A ZOOM nevű online programmal tudsz majd csatlakozni az online gyakorlásokhoz, ami telefonról és laptopról is működik. Ha még nem használtad ezt a rendszert, az alábbi lépéseket kell megtenned, hogy előkészítsd: 

Ha telefonnal szeretnél csatlakozni:
  1. Töltsd le az ingyenes Zoom alkalmazást
  2. Nyisd meg az alkalmazást és válaszd ki a “Join a Meeting” opciót
  3. Itt be tudod írni a nevedet.
  4. Kérni fog a Zoom egy azonosítót (Meeting ID), oda ezt a számsort írd be: 6821803108
  5. Kérni fog egy jelszót is, amit ha jelentkeztél a honlapon keresztül az órára el fogok neked küldeni. (A bejegyzés alján tudsz bejelentkezni.) 

Ha számítógépről csatlakoznál:

  1. Az óra időpontjában rákattintasz erre a linkre:
  2. https://zoom.us/j/6821803108
  3. Kiválasztod  a “download & run Zoom” lehetőséget
  4. Egy fájl le fog töltődni a számítógépre. Ha letöltődött, nyisd meg és várj. Amikor az óra elkezdődik, automatikusan csatlakoztatni fog téged a rendszer.
  5. Kérni fog egy jelszót is, amit ha jelentkeztél a honlapon keresztül, az órára el fogok neked küldeni. (A bejegyzés alján tudsz bejelentkezni.)

Mennyibe kerül?

Mivel kiszámíthatatlan, hogy mikor nyithatunk újra, de a bérleti díjat a zárva tartás alatt is fizetnünk kell, ezért ha lehetőségeidhez mérten az online gyakorlásokért is tudsz fizetni, akkor azt arra fordítjuk, hogy a Smaragd átvészelje ezt az időszakot.
Ennek összegét a saját helyzetedhez mérten válaszd meg!
Lehet a korábbi tarifa is, amit a honlapon az “Árak” menüpontban megtalálsz,  de ha most neked is elapadt vagy szűkült a bevételed, akkor ez jelképes összeg is lehet, például két gombóc fagyi ára, de akár ingyen is csatlakozhatsz az órákhoz! 

Az elsődleges, hogy minél inkább meg tudjuk most őrizni a mentális és fizikai állóképességünket, és ebben a jóga hatalmas segítség!

Támogatásodat a Paypal rendszeren keresztül is megteheted itt:

Vagy átutalással az alábbi bankszámlaszámra:

Kecskés Zsuzsanna
Magnet Bank
16200254-10082524
online jóga órarend