Építs tudatos ruhatárat a saját színeiddel!

Csak nyűg az öltözködés és a ruhavásárlás?
Nem találod a saját stílusod?
Érdekel a fenntartható divat?

Akkor van egy jó hírünk, a téma szakértője Mengyán Eszter, a Holy Duck blog (www.holyduck.hu) szerzője ismét Szegedre látogat a novemberi nagy sikerű előadás és tanácsadás után.

Gyere el hozzá színtanácsadásra, hogy tudatosan alakíthasd ki a saját stílusodat és ruhatáradat, és megtaláld azokat a színeket, amikben igazán jól érzed magad! Vagy akár ajándékozz meg valakit nőnapra ezzel a nagyszerű lehetőséggel, akiről tudod, hogy szívesen változtatna az öltözködésén, vagy szeretné erősíteni az önbizalmát a megjelenése tekintetében.

Amire a színtanácsadáson számíthatsz:
1. Teljes figyelem: Eszter egy teljes órán át csak veled foglalkozik (ha barátnőddel szeretnél jönni, akkor ott lehettek egymás kendőzésén, de egyébként teljesen belazulhatsz a folyamatba, nem kell mások előtt feszengened a kendőzés közben.) Tehát a rád vonatkozó pontos kezdési időpontot majd külön egyeztetjük. 

2. A sminkeléshez is kapsz tanácsot és a színtípusodnak megfelelő rúzsokat próbálhatsz ki (BodyShop, KAP, Alverde termékek).

3. Kapsz a színtípusához leírást (5-8 oldalas pdf) és egy plasztik kártyát a típusra jellemző színekkel.

Ha komolyabban érdekel a lehetőség, Mengyán Eszter írásában még további hasznos részleteket is olvashatsz.

Részvételi díj: 
23.000 Ft

Mivel a helyek száma korlátozott, csak a befizetett összeg után tudjuk a helyet biztosítani. (Ezt személyesen a Smaragdban, vagy átutalással is megteheted.)
Az átutaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után e-mailben fogjuk elküldeni.

Időpont:

Három nap lesznek tanácsadások: 2021.01. 22., 23. és 24.  

Szabad időpontok még korlátozott számban elérhetőek!