Az arc szépsége nagyban függ az arc izmainak fittségétől. Amikor az arcizmok elkezdenek gyengülni, az arc egyre petyhüdtebbé válik, fáradtabbnak, öregebbnek néz ki. Ezt a lassú sorvadási folyamatot azonban képesek vagyunk megállítani az arcon lévő izmok rendszeres edzésével, ugyanúgy mint a test bármely részén. Gondosan összeállított gyakorlatokkal hatékonyan megemelhetjük, feszesíthetjük arcunkat, kisimíthatjuk a ráncokat, vagy eltüntethetjük a tokát.

Mire számíthatsz a workshopon?

Négy órában megtanulod, hogyan lehet az arc izmait hatékonyan fejleszteni. Gyakorlati megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a tokát, a szem alatti karikákat, hogyan feszesítheted a szemhéjakat, hogyan töltheted fel az orr melletti barázdákat és az apró mimikai ráncokat egyszerű, de hatásos gyakorlatokkal. Kapsz egy komplett gyakorlatsort, aminek segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod és a nyakad. A workshop végén lesz egy mini óra, aminek segítségével pontosan képet kapsz arról, hogyan ajánlott az otthoni torna. A program egy kellemes arcmasszázzsal ér véget. 🙂

Mennyibe kerül a workshop?
15 000 Ft.

Mikor lesz? 

2020.04.04. 13:00-17:00

Az átutaláshoz szükséges adatokat jelentkezés után e-mailben fogjuk elküldeni. Mivel a helyek száma korlátozott, csak a beérkezett összeg után tudjuk a helyet biztosítani.

Az űrlapon a legördülő menü alján találod a workshopot.