Napüdvözlet tanfolyam

Szívesen jógáznál otthon is? Vagy már gyakorolsz is, de jól jönne egy kis frissítés, esetleg támpontokra lenne szükséged? Gyere el az intenzív hétvégi jógatanfolyamra (2 x 3 óra), amellyel megalapozhatod  az otthoni gyakorlást.

Tarts velünk január utolsó előtti hétvégéjén délelőttönként 8 és 11 óra között a Napüdvözlet tanfolyamon, ahol megismerkedünk a jóga esszenciális ászana-sorozatának alapjaival. 

Mi a célja?

A tanfolyam célja, hogy ki tudd alakítani a saját otthoni gyakorlásodat, méghozzá a saját szintedhez szabva, attól függően, épp mennyi időt szánnál rá (10 percet, 30-at vagy épp egy órát.) Hogy biztonságosan és hatékonyan töltődhess fel a jóga segítségével bármikor otthon is. A két alkalom alatt az alapokra koncentrálunk, hogy biztonsággal elsajátítsd ezt a gyakorlatsort, így kezdők is bátran csatlakozhatnak. Ma már egyre több területen elismerik a meditáció jótékony hatásait és fontosságát. Ha már te is találkoztál erről szóló cikkekkel, videókkal esetleg ismerősöd tapasztalati alapján ébredt benned vágy arra hogy megismerkedj a meditációval, ezen a rövid tanfolyamon ehhez szeretnék segítséget nyújtani, a Himalájai Tradíció tanítása alapján.

Program

Időpontok:

2018.01.20. 08:00-11:00
2018.01.21. 08:00-11:00

Kétszer három óra alatt megismerkedünk:

– az alapvető ájurvédikus napi rutin lehetőségeivel
– az Izület és Mirigy gyakorlatsorral
– a Napüdvözlet dinamikus és kitartott verziójával
– 2 alapvető relaxációs technikával
– két pránajáma technikával (kapalabhati, nadi sodhanam)

A tanfolyamon kapsz írásos segédletet is, amit használhatsz az otthoni gyakorláshoz. 

Ár: 7.500 Ft

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges.

Az eseményt a Facebookon is követheted az ikonra való kattintással.