Egy hosszabb, integrált gyakorlás keretében célunk, hogy  töretlenül tapasztaljuk meg az áramlást, ahogy összekapcsolódunk a saját ritmusunkkal, a légzés és test összehangolása által. A gyakorlást a Himalájai Tradíció útmutatása alapján végezzük, nagy hangsúly kerül a légzésszinkronra, és az egyes ászanák közötti “folyékony” áramló átmenetekre, illetve légzőgyakorlatokat is végzünk a gyakorlás végén.

A gyakorlás után fél órás meditációra is lehet maradni, de a két program külön is látogatható. Ha azonban maradsz, akkor egy 2,5  órás gyakorlásra lesz így lehetőséged, amire a sűrű hétköznapokban ritkán van lehetőségünk, de igazán nagy élmény, és nagyszerű lehetőség a hétvége lezárására, a feszültségek elengedésére, és az új hét kihívásaihoz történő feltöltődésre. 
Ha esetleg attól tartanál, ez túl hosszú neked, nem bírnád erővel, megnyugtathatlak ettől nem kell félned. Épp ellenkezőleg, egy jógagyakorlás akkor jó ha utána frissebbnek érzed magad mint előtte, és ez egy ilyen hosszabb gyakorlásra is kifejezetten igaz. 

Integrált gyakorlás ára: 1800 Ft/ alkalom
Meditáció ára: 700 Ft/alkalom