Egy hosszabb, integrált gyakorlás keretében célunk, hogy  töretlenül tapasztaljuk meg az áramlást, ahogy összekapcsolódunk a saját ritmusunkkal, a légzés és test összehangolása által. A gyakorlást a Himalájai Tradíció útmutatása alapján végezzük, nagy hangsúly kerül a légzésszinkronra, és az egyes ászanák közötti “folyékony” áramló átmenetekre

Egy 2,5 órás gyakorlásra a sűrű hétköznapokban ritkán van lehetőségünk, de igazán nagy élmény, és ezen az alkalmon megtapasztalhatod, milyen az amikor minden részletnek megadjuk az időt és a fókuszt. Ha esetleg attól tartanál, ez túl hosszú neked, nem bírnád erővel, megnyugtathatlak ettől nem kell félned. Épp ellenkezőleg, egy jógagyakorlás akkor jó ha utána frissebbnek érzed magad mint előtte, és ez egy ilyen hosszabb gyakorlásra is kifejezetten igaz. Nagy hangsúly lesz benne a napüdvözlet sorozaton, a relaxáción, és amire a hétköznapi órák során nem szokott maradni idő, légzőgyakorlatokkal és rövid meditációval is kiegészítjük ezt a gyakorlást, így válik teljes integrált himalájai gyakorlássá.

Ha most ismerkedsz a jógával, először a hagyományos órák közül érdemes választanod, hogy megfelelő alapokkal érkezz erre a típusú gyakorlásra.

Időpont: 2018.10.07. 9:00-11:30

Ára: 2000 Ft

Categories: Egyéb